23/04/2022

Onnellisesti naimisissa

Juhlimme häitämme onnistuneesti 26.2.2022, pian kaksi kuukautta sitten. Ihana hääkupla vetää suun vieläkin hymyyn, ja hiljattain saamamme valokuvat saivat elämään päivän uudestaan arkeen laskeutumisen jälkeen. Nyt on siis paras mahdollinen hetki kirjoittaa hääpäivästä blogiin!


Jouduimme muuttamaan suunnitelmia koronarajoitusten vuoksi: vierasmäärämme pieneni, ja iltajuhla bileineen muuttui rennoksi kakkukahvitilaisuudeksi Ilokivessä. Suurin harmi meille oli vierasmäärän rajaaminen, sillä jouduimme jättämään suuren määrä meille tärkeitä ihmisiä pois juhlavieraiden joukosta. Myös sairastumisia osui sekä häävieraisiin että häätiimiin, mikä pienensi vierasmäärä entisestään. Muutoin hääpäivä sujui upeasti, alusta loppuun saakka.


Vihkitilaisuutemme järjestettiin Jyväskylän yliopiston päärakennuksen aulassa. Upea ja juhlava tila tarjosi sille täydelliset puitteet. Myös sää suosi, sillä pitkään jatkunut sateinen loskakeli muuttui kevättalven auringoksi juuri hääpäiväksi. Vihkitilaisuus oli muuten melko perinteinen siviilivihkiminen, mutta olimme päättäneet pitää toisillemme puheet ennen aviopariksi julistamista. Tämä oli koko päivän koskettavin hetki, niin meille kuin vieraillekin.


Vihkimisen jälkeen siirryimme kakkukahvitilaisuutta varten lyhyen matkan päähän Ilokiveen, jonka olimme käyneet edellisenä iltana valmistelemassa juhlakuntoon henkilökunnan avustuksella.Tilana Ilokivi oli meille täydellinen, sillä se oli helppo saada juhlavaksi pienemmällekin vierasmäärälle, n. 40 hlölle. Miriam'sin valmistaman kakun kaveriksi tilaamamme Ilokiven kasvispiirakka oli herkullista, ja kaikki erityisruokavaliot huomioitiin ongelmitta.

Kolmen tunnin tilaisuus kului kuin siivillä maittavien tarjoilujen, liikuttavien puheiden ja kauniin musiikkiesityksen myötä. Naurua ja hauskoja hetkiä ei tilaisuudesta puuttunut. Virallisen tilaisuuden päätyttyä me ja osa vieraista siirryimme syömään Hotelli Albaan, jossa saimme vielä rennosti jutella ennen siirtymistämme omaan hotellihuoneeseemme Hotelli Yöpuuhun.

Hääpäivämme täytti kaikki toiveemme ja odotuksemme, ja muistelemme sitä varmasti lämmöllä aina. Ehkä vielä tulee myös tilaisuus ottaa kaikki irti alakerran Venuesta juhlimalla aamuun saakka! Muutoksista huolimatta saimme ikimuistoisen päivän, ja ennen kaikkea toisemme. Päivän pääosassa oli rakkaus, juuri niinkuin kuuluikin olla.


- Kiia & Petri

Kuvista kiitos upealle Camilla Bloomille! Hänen taitonsa taltioida hääpäivän tunnelmat valokuviinsa on vertaansa vailla.

Kommentit !
Lähetä kommentti